Prezentare service

Auto First Class Professional este un service auto, cu o echipa tanara si determinata dar totodata cu un nivel professional ridicat, care se doreste un service de top pe piata auto din Bucuresti.

In acest sens oferim servicii de calitate intr-o locatie generoasa (1600 mp – suprafata atelierelor si 50 de locuri de parcare), amplasata la doar 5 minute de centrul orasului (piata Unirii).

Ai o problema cu masina?

La Auto First Class Professional gasesti solutia. Nu este nevoie sa mergi in mai multe service-uri sa-ti rezolvi problemele. Gasesti tot ce ai nevoie, rezolvi orice problema ai cu masina ta, la Auto First Class Professional.

Profesionalismul, promptitudinea, transparenta sunt doar cateva din atributele dupa care ne ghidam in activitatea noastra de zi cu zi.

 Atelier mecanica / electrica / diagnoza

Atelierul de mecanica este dotat cu echipamente moderne, are capacitatea de reparatie a 10 auto simultan indiferent daca vorbim de autoturisme sau autoutilitare.

Prezentare service AutoFirstClassIn cadrul acestui atelier putem repara:

 

Toate acestea sunt posibile datorita echipamentelor cu care este dotat atelierul:

  • Elevatoare moderne
  • Stand de reglare geometrie roti pentru aproape orice autovehicul
  • Echipamente de verificat si incarcat instalatia de AC
  • Stand pentru masurarea eficientei la franare
  • Echipamente pentru analiza gazelor arse
  • Recuperator ulei uzat cu extractor prin vidare
  • Aparat specializat pentru reglarea corecta a farurilor
  • Testere pentru diagnosticarea problemelor electronice, atat de la specialistii multimarca BOSCH, cat si de la producatorii de autovehicule VW, OPEL ..
  • Echipament pentru igienizarea, improspatarea si parfumarea profesionala a instalatiei de AC.
  • Scule si SDV-uri pentru rezolvarea profesionala a oricarei probleme

Service roti / hotel de anvelope

Service rotiDeoarece este recomandat se folosim anvelope adaptate anotimpului ( anvelope de vara /anvelope de iarna ) si deja de ani buni este chiar obligatoriu prin lege sa folosim anvelopele speciale pentru iarna si pentru vara , noi venim in intampinarea dumneavoastra cu serviciul de dejantat / echilibrat roti pentru a putea circula in siguranta cu anvelopele corespunzatoare .

Pe langa masinile de dejantat si de echilibrat care ne permit sa executam professional inlocuirea anvelopelor , dispunem si de un Hotel de anvelope , unde va puteti caza anvelopele de care altfel va puteti incurca prin balconul apartamentului sau prin alte spatii pe care le puteti folosi in alte scopuri .

ITP

Inspectia Tehnica Periodica

 

Inspectia tehnica periodica sau, pe scurt ITP, este verificarea tehnica periodica si obligatorie a masinii.

La aceasta inspectie se verifica nivelul de poluare, a sigurantei rutiere si a categoriei de folosinta a autoturismului

La Auto First Class Professional va sta la dispozitie o statie ITP de ultima generatie

Piese de schimb

Piese de schimb

 

Nu este nevoie sa va pierdeti timpul sa cautati piesele necesare reparatiei de care aveti nevoie . Specialistii nostrii va ofera gratuit acest serviciu pentru dumneavoastra .

Datorita experientei indelungata in acest domeniu si a bunei colaborari cu toti importatorii consacrati de piese auto, va putem oferi piese si accesorii de calitate pentru masina dumneavostra la cel mai bun raport calitate / pret.

Vopsitorie

In atelierul de vopsitorie folosim cele mai noi si moderne materiale , iar pigmentii ii mixam in laboratoarele proprii . Practic se poate obtine orice culoare sau nuanta folosita in industria auto .

Atat sculele profesionale de pregatit , vopsit si polisat , materialele si consumabilele de caliate , precum si profesionalismul echipei de vositori fac ca vopsitoriile executate de Auto First Class Professional sa fie de cea mai buna calitate .

Tinichigerie

Specialistii nostrii au o experienta indelungata in domeniu si pot rezolva orice problema de tinichigerie aveti .

Folosim echipamente si scule de top care permit efectuarea de operatii asupra caroseriei recomandate de producatori .

Receptie clienti

Receptie clienti

 

Receptia unde clientii pot astepta finalizarea reparatiei , a fost proiectata astfel incat sa ofere confort , intr-un spatiu civilizat , curat , cu acces la internet si cu posibilitatea de a viziona cum se desfasoara reparatia .

Transparenta este doar unul dintre lucrurile importante la care tinem si suntem siguri ca si clientii nostri apreciaza.

Parcare privata

Parcare acoperita Autofirstclass

 

Parcarea in Bucuresti este de regula o problema cotidiana.

La Auto First Class va punem la dispozitie 50 de locuri de parcare. Zona este securizata si parcarea este acoperita.

TOP