Promotie Avantaj client

PROMOTIE – REPARATII DAUNE ASIGURARI – AVANTAJ FINANCIAR CLIENT

Ai fost implicat intr-un accident rutier si nu esti vinovat ? Masina se repara cu decontare pe asigurari ? Pentru a compensa neplacerea acestui eveniment , daca repari masina la Auto First Class , noi iti oferim un avantaj financiar :

promotie reparatii daune

Va oferim un bonus de 5% din valoarea fara TVA decontata de asigurari pe reparatia dumnevoastra , bonus de care puteti beneficia intr-un alt serviciu efectuat in service-ul nostru ( piese si accesorii , vopsitorie sau manopera )

In plus va mai oferim :

Consiliere la cererea dvs. – Sunati acum la 0760693462

icon consiliereServicii profesionale - va ajutam sa obtineti o programare rapida pentru constatarea daunelor si va oferim toate informatiile necesare la orice ora din zi si din noapte.

Intocmire Dosar Daune GRATUIT

daune constatareAveti consilier personal pentru daune!

Intocmirea dosarului de daune va poate da mari batai de cap si de aceea va punem la dispozitie la cererea dvs. un consilier ce va va insoti la centrul de daune pentru intocmirea dosarului de constatare.

Tractare GRATUITA

tractare iconOferim la solicitarea dvs. tractare gratuita de la locul accidentului.

Valet Service

icon valet serviceLa cererea dvs. ridicam masina avariata de acasa si o aducem inapoi reparata.

Masina La Schimb

masina la schimbLa solicitarea dvs., veti primi o masina la schimb, din momentul intrarii in reparatie, indiferent de contravaloarea daunelor (in functie de stocul disponibil).

Reparatii Auto In Regim De Urgenta

icon reparatii urgenteRepararea autovehiculului dvs. este o prioritate pentru noi, astfel ca oferim servicii de reparatii in regim de urgenta din momentul completarii dosarului de daune.

Piese Originale Omologate RAR

piese omologateCalitatea este principalul nostru obiectiv si din acest motiv oferim garantia ca toate piesele folosite sunt originale si omologate RAR.

Decontare Directa, Rapida si Sigura

icon dosar dauneAuto First Class Professional dispune de decontare directa cu toate companiile de asigurari, adica nu va trebui sa platIti factura de reparatie.

Ridicare Rapida Din Service

ridicare rapida serviceDupa efectuarea reparatiei va veti putea lua masina imediat din service, fara sa fiti nevoit sa asteptati decontarea daunei din partea companiei de asigurari.

ECHIPA "Auto First Class Professional" va asteapta

Marin Daniel

Marin Daniel

Nita Mihai

Nita Mihai

Stoica Andreea

Stoica Andreea

Condrea Laura

Condrea Laura

NE GASITI AICI

CONTACT:

0785.280.164

0785.280.162

0785.280.160

0760.693.462

E-mail:

office@autofirstclass.ro

piese@autofirstclass.ro

TOP