Vopsitorie auto profesionala Bucuresti

Servicii vopsitorie auto cu decontare directa asigurari

Ai fost implicat intr-un accident rutier ? Masina se repara cu decontare pe asigurari ? Pentru a compensa neplacerea acestui eveniment , daca repari masina la Auto First Class , noi iti oferim:

  • Consiliere la cererea dvs. – Sunati acum la 0760693462
  • Intocmire Dosar Daune GRATUIT
  • Tractare GRATUITA
  • Valet Service
  • Masina La Schimb
  • Reparatii Auto In Regim De Urgenta
  • Piese Originale Omologate RAR
  • Decontare Directa, Rapida si Sigura
  • Ridicare Rapida Din Service


Pentru detalii accesati Reparatii Daune Asigurari - 5% Avantaj Financiar Client

Preturi Vopsitorie auto

Cost fara TVA Termen mediu de executie
Vopsit Turism SUV
1 element 450 lei 500 lei 2 zile
2 elemente 800 lei 900 lei 2 zile
3 elemente 1.200 lei 1.350 lei 3 zile
4 elemente 1.600 lei 1800 lei 3 zile
5 elemente 1.900 lei 2.250 lei 4 zile
6 elemente 2.100 lei 2.400 lei 4 zile
7 elemente 2.450 lei 2800 lei 5 zile
Integrala exterior de la 4.000 lei de la 5.000 lei 7 – 10 zile
Operatie
Retus 100 lei + 100 lei + 2 zile
Vopsit prag 250 lei 300 lei 2 zile
Polish profesional 450 lei + 600 lei + 1-2 zile

Preturi Vopsitorie motociclete

Vopsit Cost fara TVA
o piesa 200 lei
Integrala exterior 1400 lei

Termenele de executie sunt datorate etapelor prin care trece masina in procesul de vopsitorie :

Mai intai, o slefuim pentru a indeparta vopseaua veche, apoi ii aplicam kitul (doar pe suprafetele care au necesitat indreptare si/sau sudura), slefuim iar, aplicam filler-ul, care (ai ghicit) se slefuieste din nou, o finisam si, in final, o vopsim frumos (2 straturi de vopsea). La final aplicam si 2-3 straturi de lac (3 straturi pe capota fata, bara fata si aripi fața). Urmeaza un proces de 30 de minute în care masina sta in cuptor pentru coacere, la cca. 60 de grade, plus inca 15 minute pentru aerare.

Calitatea vopselei este importanta de aceea, folosim Spies Hecker, care este considerata una dintre cele mai bune marci. Retetele se fac pe calculator care ne ajuta sa imbinam pigmentii intocmai, ca sa obtinem vopseaua dorita.

Preturile pot suferi modificari in functie de gradul de dificultate si complexitatea lucrarii.

Ai mai multe elemente de vopsit? Poti beneficia de reduceri semnificative.
Ofera-ne mai multe informatii si revenim cu o oferta personalizata si adaptata cerintelor tale.

Deoarece avem incredere in materialele folosite si in profesionalismul echipei de vopsitori oferim o garantie extinsa de 12 luni pentru serviiciile de vopsitorie auto.

Prezentare service vopsitorie Auto First Class Professional

In atelierul de vopsitorie folosim cele mai noi si moderne materiale , pigmenti pe care ii mixam in laboratoarele proprii , practic se poate obtine orice culoare sau nuanta folosita in industria auto , peste 45000 nuante si, astfel, avem certitudinea ca putem sa satisfacem in totalitate exigentele celor mai pretentiosi clienti

vopsitorie auto
cabina vopsitorie

Vopsirea propriu-zisa se realizeaza intr-o cabina de vopsire – uscare (L=8.3m, l=4.1m, h=3.9m) prevazuta cu filtru tavan pentru purificarea aerului, filtru podea pentru retinerea particulelor de vopsea, sistem de admisie fortata a aerului si de evacuare a gazelor cu tubulatura.

Atat sculele profesionale de pregatit , vopsit si polisat , materialele si consumabilele de caliate , precum si profesionalismul echipei de vositori fac ca vopsitoriile executate de Auto First Class Professional sa fie comparabile cu masinile noi .

Pentru vopsire folosim numai vopsea pe baza de apa, mixata computerizat. Toate produsele sunt fabricate si testate conform standardelor Uniunii Europene, de catre producatori cu experienta.

Vopsele, lacuri, chituri, produse de antifonare, vopsele industriale, folosite in procesele de pregatire si vopsire auto sunt depozitate in locuri special amenajate.

Depozitare vopsele, lacuri

Realizam lucrari de calitate pe autoturisme, autoutilitare si oldtimere, orice marca sau model. De la vopsiri si corecturi clasice, pana la proiecte indraznete si culori speciale, nimic nu ne pune in dificultate.

Tratam fiecare autovehicul indiferente de marca sau de vechime cu aceasi atentie, iar la final verificam atent calitatea lucrarii asigurandu-ne astfel ca veti fi multumit.

Pentru noi primeaza calitatea lucrarii, atentia la detalii si fiabilitatea reparatiei in timp. Din aceste motive am ales ca partener de incredere SPIES HECKER, producatorul de vopseluri si accesorii nr. 1 in Germania.

spies hecker
TOP